Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije boterkoek

Ingrediënten voor Glutenvrije boterkoek

200 gram roomboter of margarine
250 gram glutenvrij witmeel
200 gram suiker
1 ei

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 5 (7 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije boterkoek

Meng de boter in een keukenmachine.

Voeg de suiker toe (wil je het minder zoet, gebruik dan iets minder suiker bijvoorbeeld 175 gram).
Voeg het glutenvrije witmeel toe.

Voeg 3/4 van het ei toe en hou iets achter voor het bestrijken van de boterkoek.

Doe het deeg in een bakvorm van 24 tot 28 cm en maak tot een gladde koek met de bolle kant van een lepel.

Bak de boterkoek mooi gaar en bruin in 25 tot 30 minuten op een stand van 180 graden.

Reacties

Door Paul op vr, 28/07/2017 - 10:26
Ik vind hem lekkerder zonder havervlokken

Je tip of commentaar