Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Katjang saus

Katjang saus

Ingrediënten voor Katjang saus

1 ui,
3 teentjes knoflook,
1 eetlepel olie,
1 theelepel djahé,
1 eetlepel zoete (badjak) sambal,
1 potje pindakaas,
5 eetlepels (glutenvrije) ketjap,
1 1/2 deciliter water,
35 gram goela djawa,
1 1/2 eetlepel(s) citroensap,
4 blaadjes djeroet poeroet

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (3 stemmen)
Aantal personen: 
8
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
28 mrt 2020

Hoe maak je Katjang saus

De ui zeer fijn snijden en samen met de geperste knoflook en djahé fruiten met olie in een steelpannetje.

Als ik geen goela djawa in huis heb gebruik ik ook wel donkere basterdsuiker.

De overige ingrediënten toevoegen en heel goed roeren tot goed gemengd en heet is.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.