Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Katjang saus

Ingrediënten voor Katjang saus

1 ui
3 teentjes knoflook
1 eetlepel olie
1 eetlepel zoete (badjak) sambal
1 potje pindakaas
5 eetlepels ketjap GV
1 1/2 deciliter water
35 gram goela djawa
1 1/2 eetlepel(s) citroensap
4 blaadjes djeroet poeroet

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
28 sep 2017

Hoe maak je Katjang saus

De ui zeer fijn snijden en samen met de geperste knoflook en djahé fruiten in de olie.

De overige ingrediënten toevoegen en heel goed roeren. Goed roeren.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.