Menu

Tzatziki

Griekse Tzatziki

Ingrediënten voor Tzatziki

2 komkommers,
2 eetlepels gehakte dille,
2 deciliter yoghurt,
2 bakjes zure room,
1 teentje knoflook,
3 eetlepels witte wijnazijn,
peper,
zout

Waardering: 
Gemiddeld: : 4 (2 stemmen)
Aantal personen: 
8
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Paul
Laatste wijziging: 
15 mrt 2020

Hoe maak je Tzatziki

Was de komkommer en halveer deze.
Haal met een theelepel de zaadjes eruit.
Pureer de komkommers in een keukenmachine.
Laat de puree in een een vergiet uitlekken (15 tot 20 minuten).
Bestrooi met zout.

Voeg alle ingrediënten samen in een kom en breng op smaak met een beetje peper.

Laat het in de koelkast 6 uur staan.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.