Ingrediënten voor Tzatziki
2 komkommers,
2 eetlepels gehakte dille,
2 deciliter yoghurt,
2 bakjes zure room,
1 teentje knoflook,
3 eetlepels witte wijnazijn,
peper,
zout
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
8
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
08 mrt 2020
Laatste wijziging:
15 mrt 2020
Hoe maak je Tzatziki
Was de komkommer en halveer deze.
Haal met een theelepel de zaadjes eruit.
Pureer de komkommers in een keukenmachine.
Laat de puree in een een vergiet uitlekken (15 tot 20 minuten).
Bestrooi met zout.
Voeg alle ingrediënten samen in een kom en breng op smaak met een beetje peper.
Laat het in de koelkast 6 uur staan.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar