Menu

Chococado (no-bake!)

Ingrediënten voor Chococado (no-bake!)

Bodem
- 50 gr hazelnoten
- 75 gr rozijnen

Chocoladelaag
- 2 kleine avocado’s
- 4 Medjoul dadels
- 3 tl raw cacaopoeder
- 2 tl ahornsiroop
- 5 gr gesmolten raw cacaoboter

Topping
- stukjes raw chocolade (glutenvrij)
- amandelschaafsel

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 3.4 (1 stem)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
www.sgesl.com
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Chococado (no-bake!)

1. Hak de hazelnoten met de rozijnen in een hakmolen tot een plakkerig geheel.
2. Vul de ringen met dit mengsel en druk goed aan.
3. Blend in een hakmolen alle ingrediënten van de chocoladelaag tot een egaal mengsel.
4. Verdeel dit over de bodems en spatel mooi glad.
5. Zet de gebakjes in de koelkast en laat minimaal 2 uur opstijven.
6. Verwijder voor het serveren de ringen en top af met de stukjes chocolade en het amandelschaafsel

Reacties

Door henk op di, 04/01/2022 - 20:12

hallo erg onhandig dat er geen plaatje bijzit want hoe ziet dit er uit gr henk

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.