Ingrediënten voor Glutenvrije bapao
Voor het deeg:
350 gram wit meel,
1 theelepel bakpoeder,
200 ml. melk,
1 theelepel zout,
2 eetlepels suiker,
extra mail voor bestuiven,
Voor de vulling:
200 gram kipgehakt,
100 gram cocktailgarnalen,
3 lenteuitje,
3 eetlepels ketjap,
1 theelepel gemberpoeder
Miljuschka
Hoe maak je Glutenvrije bapao
Doe de ingrediënten voor het deeg in de keukenmachine met een deeghaak en vorm een soepel deeg.
Bestuif het aanrecht met meel en vorm een slang van het deeg, verdeel het deeg in 10 gelijke stukken.
Vorm bolletjes van het deeg en leg ze nog 3 kwartier afgedekt in de koelkast.
Meng intussen de ingrediënten voor de vulling door elkaar.
Rol de deegbolletjes plat met een deegroller en leg op elk rondje twee eetlepels vulling.
Trek de randen van het deeg naar elkaar toe en knijp ze samen.
Keer het broodje om en vorm een mooie gelijkmatig broodje.
Leg ze, tot je ze gaat stomen, afgedekt in de koelkast.
Stoom de broodjes een kwartier in een stoommandje of in een stoomoven met de vouwnaden aan de onderkant.
Serveerde bapao met chilisaus.
Je tip of commentaar