Menu

Frikandellen broodje

Glutenvrije frikandellen broodjes

Ingrediënten voor Frikandellen broodje

2 (glutenvrije) frikandellen,
4 plakjes bladerdeeg,
Curry saus (naar smaak),
Ei om de broodjes te bestrijken

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.6 (10 stemmen)
Aantal personen: 
1
Aantal stuks: 
2
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Paul
Laatste wijziging: 
14 apr 2020

Hoe maak je Frikandellen broodje

Laat de plakjes bladerdeeg en de frikandellen ontdooien.

Rol de plakjes bladerdeeg uit tot een oppervlakte van ongeveer 18 bij 8 centimeter.
Kluts 1 ei in een kopje.

Snij de bladerdeeg in stroken van ongeveer 9 cm bij 4 cm.

Leg een halve frikandel op het bladerdeeg en spuit wat curry over de frikandel.
Bestrijk de randen van het bladerdeeg met ei (zodat het tweede plakje bladerdeeg goed plakt).

Maak vijf inkepingen van ongeveer twee centimeter in het tweede plakje bladerdeeg en leg deze over de frikandel.

Druk met een vork het bladerdeeg goed vast.

Bak ze in het midden van de oven goudbruin in 15 tot 20 minuten.

Glutenvrij bladerdeeg wordt wat sneller bruin, dus controleer de oven op het laatst even.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.