Menu

Knakworst met bladerdeeg

Glutenvrije borrelhapje (bladerdeeg met knakworst)

Ingrediënten voor Knakworst met bladerdeeg

28 kleine knakworstjes,
7 plakjes glutenvrij bladerdeeg,
ei om te bestrijken

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.9 (8 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
28
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Paul
Laatste wijziging: 
08 mrt 2020

Hoe maak je Knakworst met bladerdeeg

Snij met een mes van hoek tot hoek het bladerdeeg in vieren.
Rol het knakworstje in het hoekje bladerdeeg.

Bestrijk de snack met ei (of melk) en bak ze in het midden van de oven in ongeveer 20 minuten goudbruin.

Serveer met mosterd en je hebt een makkelijk en lekker glutenvrij borrelhapje!

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.