Menu

Glutenvrije boterkoek met havervlokken en cranberries

Ingrediënten voor Glutenvrije boterkoek met havervlokken en cranberries

170 gr mengsel boekweit en maïsmeel
80 gr glutenvrije havervlokken
225 gr boter
125 gr bruine basterdsuiker
Snufje zout
1/2 tl kaneel
Handje gedroogde cranberries

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4 (4 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Deneuf
Laatste wijziging: 
13 nov 2017

Hoe maak je Glutenvrije boterkoek met havervlokken en cranberries

Meng alle droge ingrediënten.
Daarna de boter in blokje er door kneden tot egaal mengsel.

In porties in een bakplaat met vormpjes doen.
In ca 25 mn in een oven van 170 gr bakken.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.