Ingrediënten voor Glutenvrije boterkoek met havervlokken en cranberries
170 gr mengsel boekweit en maïsmeel
80 gr glutenvrije havervlokken
225 gr boter
125 gr bruine basterdsuiker
Snufje zout
1/2 tl kaneel
Handje gedroogde cranberries
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
13 nov 2017
Laatste wijziging:
13 nov 2017
Hoe maak je Glutenvrije boterkoek met havervlokken en cranberries
Meng alle droge ingrediënten.
Daarna de boter in blokje er door kneden tot egaal mengsel.
In porties in een bakplaat met vormpjes doen.
In ca 25 mn in een oven van 170 gr bakken.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar