Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Chocolade-pindakaaskoekjes met karamel

Chocolade-pindakaaskoekjes met karamel

Ingrediënten voor Chocolade-pindakaaskoekjes met karamel

1 middelgroot ei, op kamertemperatuur
125 gram pindakaas met stukjes noot
80 gram kristalsuiker
snufje chilipoeder
40 gram harde karamels, fijngehakt
40 gram pure chocolade

Waardering: 
Gemiddeld: : 3.4 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Glutenvrij bakken

Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Chocolade-pindakaaskoekjes met karamel

Met het ei en de suiker met een garde tot een romig mengsel.
Meng de pindakaas en de chilipoeder erdoor. Schep de gehakte karamels en de chocolade door het mengsel.

Bekleed twee bakplaten met bakpapier ( na elkaar bakken).

Schep met een dessertlepel hoopjes op het bakpapier en druk plat.

Bak in de oven op 180 graden, 12 tot 14 minuten in het midden van de oven. Haal de koekjes met een spatel van de bakplaat en laat ze afkoelen op een rooster.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.