Menu

Chocolade-pindakaaskoekjes met karamel

Glutenvrije chocolade-pindakaaskoekjes met karamel

Ingrediënten voor Chocolade-pindakaaskoekjes met karamel

1 middelgroot ei,
125 gram pindakaas met stukjes noot,
80 gram kristalsuiker,
snufje chilipoeder,
40 gram harde karamels, fijngehakt,
40 gram pure chocolade

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.5 (5 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Glutenvrij bakken

Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Chocolade-pindakaaskoekjes met karamel

Meng het ei en de suiker met een garde tot een romig mengsel.
Meng de pindakaas en de chilipoeder erdoor. Schep de gehakte karamels en de chocolade door het mengsel.

Bekleed twee bakplaten met bakpapier (na elkaar bakken).
Schep met een dessertlepel hoopjes op het bakpapier en druk plat.
Bak in de oven op 180 graden, 12 tot 14 minuten in het midden van de oven.
Haal de koekjes met een spatel van de bakplaat en laat ze afkoelen op een rooster.

Reacties

Door patricia keser op za, 26/02/2022 - 21:11

Ik heb ze zojuist gebakken. Ze ruiken heerlijk. Had geen pure chocolade! Dus caramel/zeezout erdoor gedaan. Wij houden niet van pindakaas op brood! Dus door de koekjes misschien wel lekker..

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.