Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Chocoladekoeken met Havermout

Glutenvrije brosse chocoladekoekjes

Ingrediënten voor Chocoladekoeken met Havermout

65 gram havermout
100 gram wit glutenvrij meel
30 gram roomboter (ongezouten)
1 ei
20 gram cacaopoeder
1 theelepel bakpoeder
snufje zout
50 gram kristalsuiker
50 gram donkerbruine basterdsuiker

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (1 stem)
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
27 jan 2020

Hoe maak je Chocoladekoeken met Havermout

Mix de boter en de suiker tot een romige massa, voeg het ei toe en mix tot een egaal mengsel.
Voeg het meel, de cacao, de havermout, het zout en de bakpoeder toe en mix tot alles is opgenomen.
Het deeg kan wat plakkerig blijven.
Vorm met koele handen snel 12 balletjes van het deeg. Je hoeft ze niet plat te drukken.

Leg de balletjes op bakpapier op de bakplaat en bak ze ongeveer 13 minuten op 190 graden.

Laat ze afkoelen op een rooster.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.