Menu

Chocoladekoeken met Havermout

Glutenvrije brosse chocoladekoekjes

Ingrediënten voor Chocoladekoeken met Havermout

65 gram havermout,
100 gram wit glutenvrij meel,
30 gram roomboter (ongezouten),
1 ei,
20 gram cacaopoeder,
1 theelepel bakpoeder,
snufje zout,
50 gram kristalsuiker,
50 gram donkerbruine basterdsuiker

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (1 stem)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
20
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Chocoladekoeken met Havermout

Mix de boter en de suiker tot een romige massa, voeg het ei toe en mix tot een egaal mengsel.
Voeg het meel, de cacao, de havermout, het zout en de bakpoeder toe en mix tot alles is opgenomen.
Het deeg kan wat plakkerig blijven.
Vorm met koele handen snel 12 balletjes van het deeg. Je hoeft ze niet plat te drukken.

Leg de balletjes op bakpapier op de bakplaat en bak ze ongeveer 13 minuten op 190 graden.

Laat ze afkoelen op een rooster.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.