Menu

Appel-Kaneel Muffins

Glutenvrije Appel-Kaneel Muffins

Ingrediënten voor Appel-Kaneel Muffins

250 gram glutenvrij wit meel,
60 gram donkerbruine basterdsuiker,
1 zakje vanillesuiker,
1 theelepel bakpoeder,
snufje zout,
1 theelepel kaneel,
2 eieren (geklutst),
150 ml melk,
50 gram boter (gesmolten),
50 gram rozijnen,
1 appel, in kleine stukjes,
Voor de decoratie: nougatine met nootjes,

Waardering: 
Gemiddeld: : 3.8 (5 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
04 apr 2020

Hoe maak je Appel-Kaneel Muffins

Meng de droge ingrediënten goed door elkaar.
Doe de melk, de eieren en de boter in een kom en roer ook door elkaar. Doe dit mengsel bij het meelmengsel en roer dit snel door elkaar.
Voeg de appel en de rozijnen toe en roer nog even kort.
Vul 12 muffin-vormpjes tot vlak onder de rand.
Bestrooi met nougatine.

Bak in de oven op 180 graden, ongeveer 25 minuten.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.