Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Almendrados uit Spanje

Ingrediënten voor Almendrados uit Spanje

375 gram blanke amandelen
75 gram basterdsuiker
geraspte citroenschil
6 eieren
Kleine papieren bakvormpjes

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 3.6 (1 stem)
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
JennyV

Hoe maak je Almendrados uit Spanje

Maal de amandelen fijn,
Voeg de basterdsuiker toe.
Doe de citroenrasp erbij
Splits de dooiers en eiwitten.
Voeg 5 dooiers toe aan mengsel
Voeg de dooier van het 6e ei ook toe.
Voeg 3/4 van het eiwit van het 6e ei toe, meer niet. De rest van de eiwitten wordt niet gebruikt voor dit recept.
Oven voorwerwarmen op 200 graden.
Mengsel goed door elkaar scheppen.
Het mengsel in kleine papieren bakvormpjes scheppen en in voorverwarmde oven plaatsen.
Zodra de almendrados bruin worden, zijn ze goed. Let erop dat ze niet te lang in de oven staan. Dan worden ze droog!
Het originele recept bevat 3 x zoveel suiker, vonden wij te zoet!
Verdere ingredientenverhouding gelijk.

Je tip of commentaar