Menu

Aardbeien-ijs

Glutenvrij toetje, aardbeienijs

Ingrediënten voor Aardbeien-ijs

250 gram aardbeien,
Blikje gecondenseerde melk,
200 ml slagroom,
1 theelepel vanille-essense

Waardering: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
6
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
23 aug 2020

Hoe maak je Aardbeien-ijs

Maak de aardbeien schoon en pureer ze tot moes. Meng de melk en de slagroom tot een dikke romige massa. Voeg de vanille en de aardbei toe en meng alles goed door elkaar.

Doe het mengsel in de ijsmachine en wacht tot het goed dik wordt. Zet vervolgens in de vriezer tot het goed bevroren is. Heb je geen ijsmachine? Doe dan het mengsel in een bak met deksel in de vriezer. Roer elk uur door tot het ijs goed bevroren is.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.