Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije wraps

Ingrediënten voor Glutenvrije wraps

150 gram glutenvrij wit meel
50 ml.water
snufje zout
halve theelepel wijnsteenbakpoeder
beetje olijfolie

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 5 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije wraps

Meng het meel, de zout en de bakpoeder. Voeg beetje voor beetje het water toe en meng dit goed. Kneed het deeg met ijskoude handen.

Voeg eventueel wat water of meel toe tot het een soepel kneedbaar deeg is. Laat goed afkoelen in de koelkast.

Strooi wat meel op het aanrecht, vorm een balletje van het deeg en rol dit helemaal uit tot een platte pannenkoek.
Laat een beetje olijfolie heet worden in een koekenpan en bak de pannenkoek aan beide kanten een beetje bruin.

Laat afkoelen en vul naar behoefte.

Je tip of commentaar