Menu

Glutenvrije Wraps (basisrecept)

Basis voor een glutenvrije wrap

Ingrediënten voor Glutenvrije Wraps (basisrecept)

150 gram glutenvrij wit meel,
50 ml water,
snufje zout,
halve theelepel bakpoeder,
beetje olijfolie

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.6 (4 stemmen)
Aantal personen: 
1
Aantal stuks: 
2
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
30 mrt 2020

Hoe maak je Glutenvrije Wraps (basisrecept)

Meng het meel, de zout en de bakpoeder.
Voeg beetje voor beetje het water toe en meng dit goed.
Kneed het deeg met ijskoude handen.

Voeg eventueel wat water of meel toe tot het een soepel kneedbaar deeg is.
Laat goed afkoelen in de koelkast.

Strooi wat meel op het aanrecht, vorm een balletje van het deeg en rol dit helemaal uit tot een platte pannenkoek.
Laat een beetje olijfolie heet worden in een koekenpan en bak de pannenkoek aan beide kanten een beetje bruin.

Vul naar behoefte!

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.