Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije wraps met kip en mango

Ingrediënten voor Glutenvrije wraps met kip en mango

150 gram gerookte kip
lente-ui
blikje mango (of vers)
yogonaise
verse knoflook
ijsbergsla

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4.2 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije wraps met kip en mango

Gebruik het basisrecept voor glutenvrije wraps.

Was de sla en laat dit uitlekken.
Snijd de lente-ui in reepjes. De kip en mango ook.
Pers twee teentjes knoflook uit en meng dit met 5 eetlepels yogonaise.
Smeer de yogonaise op een wrap. Leg hierop een blaadje sla, daarna de kip, mango en lente-ui. Rol de wrap op en steek vast met een cocktailprikker.

Lekker bij de maaltijd, maar ook als (glutenvrij) borrelhapje.

Je tip of commentaar