Menu

Glutenvrije wraps met kip en mango

Ingrediënten voor Glutenvrije wraps met kip en mango

150 gram gerookte kip
lente-ui
blikje mango (of vers)
yogonaise
verse knoflook
ijsbergsla

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.1 (3 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
28 sep 2017

Hoe maak je Glutenvrije wraps met kip en mango

Gebruik het basisrecept voor glutenvrije wraps.

Was de sla en laat dit uitlekken.
Snijd de lente-ui in reepjes. De kip en mango ook.
Pers twee teentjes knoflook uit en meng dit met 5 eetlepels yogonaise.
Smeer de yogonaise op een wrap. Leg hierop een blaadje sla, daarna de kip, mango en lente-ui. Rol de wrap op en steek vast met een cocktailprikker.

Lekker bij de maaltijd, maar ook als (glutenvrij) borrelhapje.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.