Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Limoncello-ijs

Ingrediënten voor Limoncello-ijs

De rasp van 4 biologische citroenen en het sap van 3 (100 ml.)
(als je geen biologische citroen gebruikt eerst het waslaagje er met heet water af wassen)
150 gram poedersuiker
100 ml. limoncello
250 ml. slagroom
200 gram crème fraîche

Waardering: 
Gemiddeld: : 3 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Libelle

Laatste wijziging: 
29 nov 2019

Hoe maak je Limoncello-ijs

Klop de citroenrasp, sap, poedersuiker en de limoncello in een keukenmachine.
Klop de slagroom samen met de crème fraîche stijf en spatel daarna het citroenmengsel hierdoorheen tot een mooi glad mengsel is ontstaan. Draai dit mengsel in een ijsmachine tot roomijs. Het kan ook in een kunsstof bakje in de vriezer. Klop dan elk half uur met een vork en laat het tenminste vier uur in de vriezer.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.