Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije tomatensoep

Foto van glutenvrije tomatensoep
Foto van een mandje tomaten voor de glutenvrije tomatensoep

Ingrediënten voor Glutenvrije tomatensoep

2 blikken tomatenblokjes (gepureerd),
6 verse tomaten,
2 liter water,
zakje soepgroente,
2 runderbouillonblokjes, (glutenvrij)
300 gram half-om-half-gehakt,
scheutje koffieroom,
1 theelepel kerriepoeder,
1 theelepel paprikapoeder,
peper en zout

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
10 dec 2019

Hoe maak je Glutenvrije tomatensoep

Tomatenpulp in een soeppan doen met ongeveer 2 liter water.
Aan de kook brengen.
Intussen de gehakt mengen met koffieroom, kerrie, paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Daarna kleine balletjes hiervan draaien.
Als de soep kookt de soepgroente en de gehaktballetjes toevoegen.
5 minuten zachtjes laten koken.

Eventueel serveren met de glutenvrije kaasstengels.

Gerelateerd recept: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.