Ingrediënten voor Glutenvrije tomatensoep
2 blikken tomatenblokjes (gepureerd),
6 verse tomaten,
2 liter water,
zakje soepgroente,
2 runderbouillonblokjes (glutenvrij),
300 gram half-om-half-gehakt,
scheutje koffieroom,
1 theelepel kerriepoeder,
1 theelepel paprikapoeder,
peper en zout
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
4
Aantal stuks:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
02 mei 2010
Laatste wijziging:
11 mei 2020
Hoe maak je Glutenvrije tomatensoep
Tomatenpulp in een soeppan doen met ongeveer 2 liter water.
Aan de kook brengen.
Intussen de gehakt mengen met koffieroom, kerrie, paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Daarna kleine balletjes hiervan draaien.
Als de soep kookt de soepgroente en de gehaktballetjes toevoegen.
5 minuten zachtjes laten koken.
Serveertip! Zelfgemaakte glutenvrije kaasbollen.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar