Menu

Glutenvrije tomatensoep

Glutenvrije tomatensoep

Ingrediënten voor Glutenvrije tomatensoep

2 blikken tomatenblokjes (gepureerd),
6 verse tomaten,
2 liter water,
zakje soepgroente,
2 runderbouillonblokjes (glutenvrij),
300 gram half-om-half-gehakt,
scheutje koffieroom,
1 theelepel kerriepoeder,
1 theelepel paprikapoeder,
peper en zout

Waardering: 
Gemiddeld: : 4.6 (8 stemmen)
Aantal personen: 
4
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
11 mei 2020

Hoe maak je Glutenvrije tomatensoep

Tomatenpulp in een soeppan doen met ongeveer 2 liter water.
Aan de kook brengen.
Intussen de gehakt mengen met koffieroom, kerrie, paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Daarna kleine balletjes hiervan draaien.
Als de soep kookt de soepgroente en de gehaktballetjes toevoegen.
5 minuten zachtjes laten koken.

Serveertip! Zelfgemaakte glutenvrije kaasbollen.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.