Menu

Glutenvrije goulash

Glutenvrije goulash

Ingredi├źnten voor Glutenvrije goulash

600 gram sukade-lappen (in blokjes),
25 gram roomboter,
1 ui (gesnipperd),
2 teentjes knoflook (fijngehakt),
2 rode paprika's (in reepjes),
150 gram kastanjechampignons,
1 blikje tomatenpuree (70 gram),
25 gram glutenvrij wit meel,
1 blik gepelde tomaten,
500 ml. bouillon (van een glutenvrij bouillonblokje),
1 laurierblad,
2 theelepels paprikapoeder (mild)

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4 (3 stemmen)
Aantal personen: 
6
Aantal stuks: 
1
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Jumbo magazine

Laatste wijziging: 
03 mei 2020

Hoe maak je Glutenvrije goulash

Smelt de boter in een braadpan, fruit de ui en knoflook 5 minuten.
Schep het vlees erdoor en bak 3 minuten mee.
Voeg de paprika en de champignon toe en bak nog 2 minuten.
Schep de tomatenpuree, de paprikapoeder en het meel erdoor.
Schenk de gepelde tomaten in de pan en maak ze met een spatel fijn.
Voeg de bouillon en de laurier toe.
Breng aan de kook.
Draai dan het vuur laag en stoof de goulash in twee uur gaar.

Kan geserveerd worden met rijst, aardappel of glutenvrije frietjes.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.