Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Chococado (no-bake!)

Ingrediënten voor Chococado (no-bake!)

Bodem
- 50 gr hazelnoten
- 75 gr rozijnen

Chocoladelaag
- 2 kleine avocado’s
- 4 Medjoul dadels
- 3 tl raw cacaopoeder
- 2 tl ahornsiroop
- 5 gr gesmolten raw cacaoboter

Topping
- stukjes raw chocolade (glutenvrij)
- amandelschaafsel

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
www.sgesl.com

Hoe maak je Chococado (no-bake!)

1. Hak de hazelnoten met de rozijnen in een hakmolen tot een plakkerig geheel.
2. Vul de ringen met dit mengsel en druk goed aan.
3. Blend in een hakmolen alle ingrediënten van de chocoladelaag tot een egaal mengsel.
4. Verdeel dit over de bodems en spatel mooi glad.
5. Zet de gebakjes in de koelkast en laat minimaal 2 uur opstijven.
6. Verwijder voor het serveren de ringen en top af met de stukjes chocolade en het amandelschaafsel

Je tip of commentaar