Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Glutenvrije kaasbollen met noten

Glutenvrije broodjes met kaas

Ingrediënten voor Glutenvrije kaasbollen met noten

250 gram magere kwark
2 eieren
een scheut olijfolie
1 theelepel bakpoeder
200 gram glutenvrij wit meel
50 gram glutenvrij havermout
150 gram geraspte kaas
100 gram gemengde noten , grof gehakt
halve theelepel zout
halve theelepel italiaanse kruiden

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 5.3 (3 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Glutenvrije kaasbollen met noten

Meng alle ingrediënten, behalve de kaas en de noten, in een mengkom snel tot een luchtig deeg.
Voeg op het laatst de helft van de kaas en alle noten toe.

Bekleed een bakplaat met bakpapier, maak met twee lepels ongeveer 10 hoopjes beslag en bestrooi met de rest van de geraspte kaas.

Bak 30-35 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Laat afkoelen op een rooster. Eet meteen op of vries ze per twee in.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar