Ingrediënten voor Glutenvrije kaasbollen met noten
250 gram magere kwark,
2 eieren,
een scheut olijfolie,
1 theelepel bakpoeder,
200 gram glutenvrij wit meel,
50 gram glutenvrij havermout,
150 gram geraspte kaas,
100 gram grof gehakte gemengde noten
halve theelepel zout,
halve theelepel italiaanse kruiden
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
5
Aantal stuks:
10
Soort:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
30 jul 2017
Laatste wijziging:
13 mrt 2020
Hoe maak je Glutenvrije kaasbollen met noten
Meng alle ingrediënten, behalve de kaas en de noten, in een mengkom snel tot een luchtig deeg.
Voeg op het laatst de helft van de kaas en alle noten toe.
Bekleed een bakplaat met bakpapier, maak met twee lepels ongeveer 10 hoopjes beslag en bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
Bak 30-35 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Laat afkoelen op een rooster. Eet meteen op of vries ze per twee in.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar