Menu

Kwarkbollen met rozijnen en walnoot

Glutenvrije kwarkbollen met rozijnen en walnoot

Ingrediënten voor Kwarkbollen met rozijnen en walnoot

250 gram kwark
1 eetlepel olijfolie
2 eieren
1 eetlepel bakpoeder
snufje zout
150 gram blanke rozijnen
50 gram walnoten in stukjes
250 gram glutenvrij wit meel
2 zakjes vanillesuiker

20 gram boter
2 eetlepels suiker
1 theelepel kaneel

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.5 (13 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

-

Laatste wijziging: 
22 apr 2020

Hoe maak je Kwarkbollen met rozijnen en walnoot

Laat de rozijnen 15 minuten wellen in warm water.

Meng de kwark, olie, eieren, zout, vanillesuiker,bakpoeder en het meel goed door elkaar. Voeg de uitgelekte rozijnen en de walnoten toe.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep hoopjes beslag op het bakpapier met een flinke opscheplepel.

Bak in het midden van de oven op 180 graden gedurende 25-30 minuten tot ze mooi bruin zijn.

Haal de bollen uit de oven. Smet de boter. Bestrijk de bollen met boter en bestrooi met een mengsel van suiker en kaneel.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.