Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Zoete aardappel uit de oven

Ingrediënten voor Zoete aardappel uit de oven

Een flinke zoete aardappel per persoon
zout
paprikapoeder
3 eetlepels olijfolie

Waardering: 
Nog geen rating
Soort: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Zoete aardappel uit de oven

Schil de zoete aardappelen en snijd ze in repen ter grootte van patat.
Meng de aardappel met een beetje zout paprikapoeder en de olie.
Schep goed om zodat de aardappel bedekt is met de olie.

Verdeel de aardappel in een ovenschaal en bak gedurende 20 minuten in de oven op 200 graden. Halverwege nog even omscheppen. Proef na 20 minuten en bepaal zelf of je ze nog iets gaarder wil.

Lekker met een stoofpot of bij groente en vlees.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.