Ingrediënten voor Zoete aardappel uit de oven
Een flinke zoete aardappel per persoon,
zout,
paprikapoeder,
3 eetlepels olijfolie,
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
25 okt 2014
Laatste wijziging:
26 mrt 2020
Hoe maak je Zoete aardappel uit de oven
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in repen ter grootte van patat.
Meng de aardappel met een beetje zout paprikapoeder en de olie.
Schep goed om zodat de aardappel bedekt is met de olie.
Verdeel de aardappel in een ovenschaal en bak gedurende 20 minuten in de oven op 200 graden. Halverwege nog even omscheppen. Proef na 20 minuten en bepaal zelf of je ze nog iets gaarder wil.
Lekker met een stoofpot of bij groente en vlees.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar