Ingrediënten voor Lactose, ei en glutenvrije wafels
250 gr margarine of boter,
200 gr suiker,
2 zakjes vanille suiker,
5 porties no egg orgran,
500 gr maismeel,
2 theeleples bakpoeder,
1 halve liter melk
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
05 nov 2010
Laatste wijziging:
06 dec 2020
Hoe maak je Lactose, ei en glutenvrije wafels
Boter of margarine tot schuim kloppen.
Suiker, vanillesuiker en no egg toevoegen goed roeren.
maismeel en bakpoeder inroeren.
lactose vrije melk inroeren.
2 tot 3 min. op de hoogste stand omroeren met een mixer.
wafel pan invetten en bakken maar.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Reacties
Je tip of commentaar