Menu

Lactose, ei en glutenvrije wafels

Ingrediënten voor Lactose, ei en glutenvrije wafels

250 gr margarine of boter,
200 gr suiker,
2 zakjes vanille suiker,
5 porties no egg orgran,
500 gr maismeel,
2 theeleples bakpoeder,
1 halve liter melk

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 3.5 (5 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Fiemelke
Laatste wijziging: 
06 dec 2020

Hoe maak je Lactose, ei en glutenvrije wafels

Boter of margarine tot schuim kloppen.
Suiker, vanillesuiker en no egg toevoegen goed roeren.
maismeel en bakpoeder inroeren.
lactose vrije melk inroeren.
2 tot 3 min. op de hoogste stand omroeren met een mixer.
wafel pan invetten en bakken maar.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Reacties

Door Bezoeker op za, 07/05/2011 - 18:58

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.