Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Abrikozentaartjes (zonder bakken)

Foto van glutenvrije abrikozen taartjes zonder bakken
Foto van glutenvrije abrikozen taartjes zonder bakken
Foto van glutenvrije abrikozen taartjes zonder bakken
Foto van glutenvrije abrikozen taartjes zonder bakken

Ingrediënten voor Abrikozentaartjes (zonder bakken)

250 gram glutenvrije koekjes,
4 eetlepels boter,
1,5 deciliter slagroom,
300 gram monchou,
2 eetlepels suiker,
blik abrikozen

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 5 (3 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Libelle

Hoe maak je Abrikozentaartjes (zonder bakken)

Smelt de boter en verkruimel de koekjes, meng de gesmolten boter door de koekjes en druk dit mengsel onderin koekvormpjes.

Klop de slagroom lobbig en klop de monchou erdoor, breng op smaak met de suiker. Strijk het mengsel op de koekjes en laat dit 2 uur in de koelkast opstijven.

Beleg de taartjes met abrikoos.

Het recept is voldoende voor 10 taartjes.

Veelgestelde vragen: 

Reacties

Door Jolanda op ma, 20/09/2010 - 23:08
Hallo, hoe stort je deze taartjes, aangezien de abrikozen er makkelijk afvallen?? Ik hoor graag, gr. Jolanda
Door Bezoeker op za, 07/05/2011 - 18:56
Een koekjesvorm is een uitstekertje en dus aan de onderkant open. Je hoeft deze taartjes dus niet om te draaien.
Door Bezoeker op ma, 23/12/2013 - 09:36
Voor hoeveel personen is dit recept? Groetjes Lisanne
Door Carin op ma, 30/12/2013 - 16:10
Ik haal er 10 taartjes uit.

Je tip of commentaar