Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Kip - Kokossoep

Ingrediënten voor Kip - Kokossoep

3 a 4 ons kipfilet
1 GV kippenbouillon
1 zakje lente-ui
1 blikje mais
1 blik kokosmelk
1/2 stukje dragon
2 flinke scheuten GV ketjap

Waardering: 
Gemiddeld: : 3.4 (1 stem)
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
28 sep 2017

Hoe maak je Kip - Kokossoep

Kip in reepjes snijden en in de pan doen met anderhalf liter water en de bouillontablet.

Kip 5 minuten koken. Lente-uit in ringetjes snijden en samen met de ketjap, de dragon, de mais toevoegen.

Nog 5 minuten zachtjes laten sudderen. Op het laatst de kokos toevoegen en even goed warm laten worden, nu niet meer koken.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.