Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Kip - Kokossoep

Ingrediënten voor Kip - Kokossoep

3 a 4 ons kipfilet
1 GV kippenbouillon
1 zakje lente-ui
1 blikje mais
1 blik kokosmelk
1/2 stukje dragon
2 flinke scheuten GV ketjap

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4 (1 stem)
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Kip - Kokossoep

Kip in reepjes snijden en in de pan doen met anderhalf liter water en de bouillontablet.

Kip 5 minuten koken. Lente-uit in ringetjes snijden en samen met de ketjap, de dragon, de mais toevoegen.

Nog 5 minuten zachtjes laten sudderen. Op het laatst de kokos toevoegen en even goed warm laten worden, nu niet meer koken.

Je tip of commentaar