Menu

Havermoutmuffins met Banaan

Glutenvrije bananen havermout muffins

Ingrediënten voor Havermoutmuffins met Banaan

90 gram glutenvrij meel
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel baking soda
1,5 theelepel kaneel
40 gram suiker
50 gram glutenvrije havermout
50 gram walnoten, grof gehakt
snuf zout
1,5 rijpe banaan
90 ml melk
1 ei
40 ml zonnebloemolie
1 theelepel vanille extract

Waardering: 
Gemiddeld: : 3.4 (2 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
23 mrt 2020

Hoe maak je Havermoutmuffins met Banaan

Doe in een kom het glutenvrije meel, bakpoeder, baking soda, kaneel, suiker, havermout, walnoten en zout.
Roer dit goed door elkaar.

Pureer de banaan glad en doe deze in een kom. Voeg hieraan de melk, ei, zonnebloemolie en vanille extract aan toe. Roer de ingrediënten door elkaar en giet het mengsel bij de andere kom.
Spatel tot een egaal beslag.
Vul de vormpjes en bak de muffins in 18-20 minuten gaar op 200 °C.

Deze muffins zijn ideaal om apart verpakt te bewaren in de vriezer.
Zo kun je de muffin 's ochtends uit de vriezer halen en hem vervolgens meenemen naar je werk of naar school!

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.