Menu

Braziliaanse kaasbolletjes

Glutenvrije Braziliaanse kaasbroodjes (Pão de Queijo)

Ingrediënten voor Braziliaanse kaasbolletjes

250 ml melk,
125 ml plantaardige olie (zonnebloem olie, olijfolie mild),
250 gram tapioca meel,
snufje zout naar smaak,
2 eieren,
120 gram geraspte parmezaanse kaas (of experimenteer met dezelfde hoeveelheid geraspte oude kaas, cheddar of mozzarella)

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.7 (15 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
29 dec 2020

Hoe maak je Braziliaanse kaasbolletjes

Dit is het snelle recept voor glutenvrije kaasbolletjes / kaasbroodjes, een makkelijke, snelle maar écht heerlijke snack of borrelhapje, het normale recept komt binnenkort op de website.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot alles goed is gemengd.

Schenk het mengsel in mini muffin vormpjes (ik gebruik de siliconen versie) tot ongeveer 3/4 vol.

Bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin.

Misschien vind je dit ook lekker: 
Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.