Ingrediënten voor Braziliaanse kaasbolletjes
250 ml melk,
125 ml plantaardige olie (zonnebloem olie, olijfolie mild),
250 gram tapioca meel,
snufje zout naar smaak,
2 eieren,
120 gram geraspte parmezaanse kaas (of experimenteer met dezelfde hoeveelheid geraspte oude kaas, cheddar of mozzarella)
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
06 dec 2019
Laatste wijziging:
29 dec 2020
Hoe maak je Braziliaanse kaasbolletjes
Dit is het snelle recept voor glutenvrije kaasbolletjes / kaasbroodjes, een makkelijke, snelle maar écht heerlijke snack of borrelhapje, het normale recept komt binnenkort op de website.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot alles goed is gemengd.
Schenk het mengsel in mini muffin vormpjes (ik gebruik de siliconen versie) tot ongeveer 3/4 vol.
Bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar