Menu

Zelfgemaakte anijsmelk

Ingrediënten voor Zelfgemaakte anijsmelk

1 liter melk
45 gram suiker
25 gram anijszaad
10 gram maizena

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
26 mrt 2020

Hoe maak je Zelfgemaakte anijsmelk

Bind het anijszaad in een doek en laat dit bundeltje een half uur in aan de kook gebrachte melk trekken. Haal het bundeltje er daarna uit, breng de melk opnieuw aan de kook en bind hem met wat maizena, suiker en wat achtergehouden melk.
Warm opdrinken.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.