Menu

Warme appel met kwark

Ingrediënten voor Warme appel met kwark

4 flinke appels (Elstar of Jonagold),
1 eetlepel suiker,
1 zakje vanillesuiker,
1 deciliter appelsap,
200 gram magere kwark,
kaneelpoeder

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.1 (3 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
26 mrt 2020

Hoe maak je Warme appel met kwark

Schil de appels en haal de klokhuizen eruit. Snijd de appels in dunne partjes en bak ze een droge koekenpan lichtbruin.

Schenk de appelsap erbij en de suiker en roer zachtjes tot de appel met een dun laagje suiker bedekt zijn.

Meng de kwark met de vanillesuiker.

Schep de warme appel in schaaltjes en doe er een schep kwark bij, bestrooien met kaneel.

Misschien vind je dit ook lekker: 
Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.