Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Warme appel met kwark

Ingrediënten voor Warme appel met kwark

4 flinke appels (Elstar of Jonagold),
1 eetlepel suiker,
1 zakje vanillesuiker,
1 deciliter appelsap,
200 gram magere kwark,
kaneelpoeder

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 5 (3 stemmen)
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin

Hoe maak je Warme appel met kwark

Schil de appels en haal de klokhuizen eruit. Snijd de appels in dunne partjes en bak ze een droge koekenpan lichtbruin.

Schenk de appelsap erbij en de suiker en roer zachtjes tot de appel met een dun laagje suiker bedekt zijn.

Meng de kwark met de vanillesuiker.

Schep de warme appel in schaaltjes en doe er een schep kwark bij, bestrooien met kaneel.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar