Menu

Vietnamese mihoensalade

Ingredi├źnten voor Vietnamese mihoensalade

80 ml. rijst- of ciderazijn
1 eetlepel gele basterdsuiker
1 rood pepertje gehalveerd
100 gram mihoen
400 gram gare kalkoenfilet
500 gram chinese koolreepjes
4 wortels, grof geraspt
1 hand korianderblaadjes
1 hand muntblaadjes
75 gram pinda's, geroosterd en grof gehakt

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Margriet

Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Vietnamese mihoensalade

Breng de azijn met de suiker en het pepertje aan de kook en laat 5 minuten op heel laag vuur trekken. Week intussen de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing en laat uitlekken.
Scheur de kalkoen in reepjes. Verwijder het pepertje uit de azijn en schenk deze over de mihoen. Schep de groenten, de kalkoen en de kruiden door de mihoen en bestrooi met de pinda's.
Lauwwarm serveren.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.