Ingrediënten voor Vietnamese mihoensalade
80 ml. rijst- of ciderazijn
1 eetlepel gele basterdsuiker
1 rood pepertje gehalveerd
100 gram mihoen
400 gram gare kalkoenfilet
500 gram chinese koolreepjes
4 wortels, grof geraspt
1 hand korianderblaadjes
1 hand muntblaadjes
75 gram pinda's, geroosterd en grof gehakt
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
Margriet
Geplaatst op:
03 mrt 2011
Laatste wijziging:
18 aug 2017
Hoe maak je Vietnamese mihoensalade
Breng de azijn met de suiker en het pepertje aan de kook en laat 5 minuten op heel laag vuur trekken. Week intussen de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing en laat uitlekken.
Scheur de kalkoen in reepjes. Verwijder het pepertje uit de azijn en schenk deze over de mihoen. Schep de groenten, de kalkoen en de kruiden door de mihoen en bestrooi met de pinda's.
Lauwwarm serveren.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar