Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Tony's Chocolonely Cheesecake

Glutenvrije Witte Chocola Frambozen cheesecake

Ingrediënten voor Tony's Chocolonely Cheesecake

225 gram glutenvrije brosse koekjes,
150 gram boter,
25 gram witte basterdsuiker,
400 gram monchou,
100 gram creme fraîche,
2 eieren,
200 gram verse frambozen,
180 gram Tony's chocolonely witte chocolade met framboos en knettersuiker, in stukjes

Waardering: 
Gemiddeld: : 5 (6 stemmen)
Aantal personen: 
12
Aantal stuks: 
1
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Jamie Oliver

Laatste wijziging: 
17 feb 2020

Hoe maak je Tony's Chocolonely Cheesecake

Maal de koekjes fijn in een keukenmachine of verkruimel ze in een plastic zak door er met een deegroller op te slaan.
Smelt de boter in een pan en roer de kruimels en de basterdsuiker erdoor.
Gebruik een vorm van 24 cm. doorsnee en druk het kruimeldeeg op de bodem plat met een lepel.
Bak de bodem 15 minuten in de oven op 170 graden.
Neem de bodem uit de oven en laat afkoelen.

Roer intussen de monchou en de creme fraîche los met een mixer.
Voeg één voor één de eieren toe.
Smelt de chocola in een pannetje op zacht vuur en schep dit door het romige mengsel.
Bak de taart in 45 minuten op 170 graden in de oven.

Laat goed afkoelen voor je de taart versiert met frambozen.

Reacties

Door Tiny op zo, 29/12/2019 - 21:52
Hoeveel basterdsuiker???
Door Carin op ma, 30/12/2019 - 11:51
Hallo Tiny, er moet 25 gram witte basterdsuiker door.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.