Menu

Glutenvrije muffin met abrikoos en sinaasappel

Ingrediënten voor Glutenvrije muffin met abrikoos en sinaasappel

250 gr boekweitmeel
50 gr rietsuiker
2 1/2 tl bakpoeder
2 eieren
50 gr boter, gesmolten
Zout
1 dl karnemelk
1 dl sinaasappelsap
2 el honing
2 tl sinaasappelrasp
50 gr gedroogde abrikozen, fijngehakt

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.2 (2 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Deneuf
Laatste wijziging: 
27 jan 2020

Hoe maak je Glutenvrije muffin met abrikoos en sinaasappel

Oven op 200 gr.
Meng sinaasappelsap en -rasp met honing en abrikozen en laat even staan.
Maak in andere kom een beslag door meel, suiker, bakpoeder en zout door elkaar te mengen. Maak kuiltje in het midden en doe daar melk, eieren en boter in. Roer door elkaar. Voeg dan het sinaasappelmengsel toe.
Vul muffinvormpjes tot 2/3. Bak in ca 20-25 mn gaar.

Misschien vind je dit ook lekker: 
Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.