Ingrediënten voor Glutenvrije muffin met abrikoos en sinaasappel
250 gr boekweitmeel
50 gr rietsuiker
2 1/2 tl bakpoeder
2 eieren
50 gr boter, gesmolten
Zout
1 dl karnemelk
1 dl sinaasappelsap
2 el honing
2 tl sinaasappelrasp
50 gr gedroogde abrikozen, fijngehakt
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
17 jan 2016
Laatste wijziging:
27 jan 2020
Hoe maak je Glutenvrije muffin met abrikoos en sinaasappel
Oven op 200 gr.
Meng sinaasappelsap en -rasp met honing en abrikozen en laat even staan.
Maak in andere kom een beslag door meel, suiker, bakpoeder en zout door elkaar te mengen. Maak kuiltje in het midden en doe daar melk, eieren en boter in. Roer door elkaar. Voeg dan het sinaasappelmengsel toe.
Vul muffinvormpjes tot 2/3. Bak in ca 20-25 mn gaar.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar