Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Sinaasappelcheesecakes

Ingrediënten voor Sinaasappelcheesecakes

6 eidooiers,
6 eiwitten,
125 gram fijne tafelsuiker,
500 gram volle kwark,
sap van 1 sinaasappel,
rasp van de schil van 2 sinaasappelen

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Libelle

Hoe maak je Sinaasappelcheesecakes

Klop de eidooiers schuimig met de suiker. Roer er de kwark, geraspte schil en het sinaasappelsap doorheen.
Klop in een andere schone kom de eiwitten stijf en spatel ze door het eidooiermengsel.

Schenk het mengsel in 6-8 ingevette tulbandvormpjes en bak ze in een voorverwarmde oven op 150 graden gedurende 30-45 minuten tot ze gestold zijn.

Laat ze afkoelen en serveer ze met gekonfijte sinaasappelschilletjes.

Je tip of commentaar