Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Seroendeng

Ingrediënten voor Seroendeng

250 gram kokos
1 ui
3 teentjes knoflook
1 theelepel laos
1 eetlepel asem (tamarinde)
1 1/2 eetlepel ketoembar
1 eetlepel djinten
1 1/2 eetlepel suiker
1/2 eetlepel sambal
4 eetlepels olie
100 gram ongezouten pinda's

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Seroendeng

Ui zeer fijn snijden en knoflook persen.

De overige ingrediënten klaarzetten en de kokos in een pan op laag vuur vochtig even omscheppen.

Alle ingrediënten toevoegen behalve de pinda's en 15 minuten op een laag vuur regelmatig roeren de kokos licht bruin maken.

Pinda's toevoegen.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.