Menu

Runderstoofpot met appelstroop

Runderstoofpot met appelstroop

Ingrediënten voor Runderstoofpot met appelstroop

600 gram rib-runderlappen
3 eetlepels appelstroop
2 eetlepels mosterd
2 uien
25 gram boter
2 laurierblaadjes
250 ml. rundvleesbouillon van tablet
300 gram winterpeen
250 gram sperziebonen of snijbonen

Wat vind je ervan?: 
Gemiddeld: : 4.3 (4 stemmen)
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Allerhande

Laatste wijziging: 
08 dec 2018

Hoe maak je Runderstoofpot met appelstroop

Snijd het rundvlees in stukken. Bestrijk royaal met de mosterd, appelstroop, peper en zout. Snijd de uien in stukjes.
Smelt de boter in een stoofpan, braad het vlees en de ui om en om bruin. Voeg de bouillon en de laurier toe en laat 2-3 uur gaar stoven.

Snijd de wortel en de sperziebonen in stukken Voeg het laatste half uur de groente toe.

Lekker met aardappel, puree of rijst.

Misschien vind je dit ook lekker: 
Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.