Ingrediënten voor Runderstoofpot met appelstroop
600 gram rib-runderlappen
3 eetlepels appelstroop
2 eetlepels mosterd
2 uien
25 gram boter
2 laurierblaadjes
250 ml. rundvleesbouillon van tablet
300 gram winterpeen
250 gram sperziebonen of snijbonen
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
Allerhande
Geplaatst op:
31 okt 2016
Laatste wijziging:
08 dec 2018
Hoe maak je Runderstoofpot met appelstroop
Snijd het rundvlees in stukken. Bestrijk royaal met de mosterd, appelstroop, peper en zout. Snijd de uien in stukjes.
Smelt de boter in een stoofpan, braad het vlees en de ui om en om bruin. Voeg de bouillon en de laurier toe en laat 2-3 uur gaar stoven.
Snijd de wortel en de sperziebonen in stukken Voeg het laatste half uur de groente toe.
Lekker met aardappel, puree of rijst.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar