Ingrediënten voor Romige spagetti met sperziebonen
300 gram glutenvrije spagetti
300 gram rundergehakt
450 gram diepvies-sperziebonen
2 gesnipperde uien
1 bakje mascarpone (250 gram)
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel olijfolie
peper en zout
parmezaanse kaas
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
Allerhande
Geplaatst op:
02 mrt 2011
Laatste wijziging:
18 aug 2017
Hoe maak je Romige spagetti met sperziebonen
Kook de spagetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Fruit de ui in de olie in een koekenpan en voeg de gehakt toe, schep om tot de gehakt rul is. Voeg de sperziebonen toe en laat ze 5 minuten meebakken. Schep af en toe om. Voeg de mascarpone toe, laat goed warm worden en schep de kappertjes erdoor. Op smaak maken met peper en zout.
Schep de spagetti op het bord en doe er een schep saus over, daarna de kaas erover strooien.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar