Menu

Romige spagetti met sperziebonen

Ingrediënten voor Romige spagetti met sperziebonen

300 gram glutenvrije spagetti
300 gram rundergehakt
450 gram diepvies-sperziebonen
2 gesnipperde uien
1 bakje mascarpone (250 gram)
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel olijfolie
peper en zout
parmezaanse kaas

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Allerhande

Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Romige spagetti met sperziebonen

Kook de spagetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Fruit de ui in de olie in een koekenpan en voeg de gehakt toe, schep om tot de gehakt rul is. Voeg de sperziebonen toe en laat ze 5 minuten meebakken. Schep af en toe om. Voeg de mascarpone toe, laat goed warm worden en schep de kappertjes erdoor. Op smaak maken met peper en zout.
Schep de spagetti op het bord en doe er een schep saus over, daarna de kaas erover strooien.

Misschien vind je dit ook lekker: 
Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.