Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Peer met parmezaan en parmaham

Ingrediënten voor Peer met parmezaan en parmaham

4 rijpe peren
75 gram boter
8 plakken parmaham
2 lente-/bosuitje in ringetjes
100 gram geraspte parmezaanse kaas

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Boodschappen

Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Peer met parmezaan en parmaham

Was de peren, halveer ze in de lengte en snijd het klokhuis eruit. Smelt de boter. Verwarm de ovengrill. Bestrijk snijkanten van de peren met gesmolten boter. Verwarm de ovengrill. Leg ze op de bolle kant op de bakplaat Rooster ze circa 5 minuten onder de grill tot ze aan de bovenkant goudbruin zijn. Rooster intussen de ham in een droge hete koekenpan. Bak de bosui in de rest van de boter en voeg 6 verkruimelde plakken ham toe. Schep deze vulling in de peerholtes. Strooi de kaas erover en smelt deze nog even onder de grill.
Serveer de peren met de rest van de geroosterde hamplakken erbij, Lekker met geroosterd glutenvrij brood.

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.