Ingrediënten voor Pancong / kokoscake
1.5 cups gedroogde kokosnoot met wat heet water toegevoegd
1/3 cup kleefrijst meel
1/3 cup rijstmeel
¼ cup witte suiker
½ theelepel zout
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
19 sep 2011
Laatste wijziging:
29 sep 2017
Hoe maak je Pancong / kokoscake
Doe alle ingredienten in een diepe kom en kneed 3 minuten lang totdat het deeg soepel is en niet plakt. Strooi wat rijstmeel in een cakevorm, druk het deeg hier vervolgens in. Bak 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden totdat de cake goudbruin is gebakken.
Deze cake lijkt op een kokosmakroon! Smakelijk ;-)
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar