Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Pancong / kokoscake

Ingrediënten voor Pancong / kokoscake

1.5 cups gedroogde kokosnoot met wat heet water toegevoegd
1/3 cup kleefrijst meel
1/3 cup rijstmeel
¼ cup witte suiker
½ theelepel zout

Waardering: 
Gemiddeld: : 2.9 (2 stemmen)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Nowiehaa
Laatste wijziging: 
29 sep 2017

Hoe maak je Pancong / kokoscake

Doe alle ingredienten in een diepe kom en kneed 3 minuten lang totdat het deeg soepel is en niet plakt. Strooi wat rijstmeel in een cakevorm, druk het deeg hier vervolgens in. Bak 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden totdat de cake goudbruin is gebakken.
Deze cake lijkt op een kokosmakroon! Smakelijk ;-)

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.