Ingrediënten voor Oma' s stooflappen met zilveruitjes
600 gram magere runderlappen
25 gram roomboter
500 ml. vleesbouillon (van tablet)
2 plakken glutenvrije ontbijtkoek in blokjes (kan ook worden vervangen door koekkruiden)
1 pot zoetzure zilveruitjes (320 gram), uitgelekt
2 takjes selderij
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
Jumbo magazine
Geplaatst op:
04 okt 2015
Laatste wijziging:
26 mrt 2020
Hoe maak je Oma' s stooflappen met zilveruitjes
Runderlappen met zout en peper bestrooien, boter laten smelten in een braadpan. Bak de runderlappen aan beide kanten aan. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook. Voeg de ontbijtkoek, de uitjes en de selderij toe. Stoof de runderlappen in ongeveer twee uur gaar.
Lekker met aardappelen en kropsla met ei.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar