Ingrediënten voor Noedelsalade met mango en garnalen
150 gram mihoen
1 komkommer
1 zoete puntpaprika
2 eetrijpe mango's
4 eetlepels Thaise zoete chilisuas
2 theelepels sesamolie
1 theelepel vissaus
1 eetlepel rijstolie
1 bakje koriander
200 gram jumbogarnalen
Allerhande
Hoe maak je Noedelsalade met mango en garnalen
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen van de verpakking beetgaar. Doe de mihoen vervolgens in een vergiet, en spoel de mihoen koud af. Laat de mihoen uitlekken.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. snijd de komkommer in dunne plakjes. Halveer de paprika in de lengte en snijd de paprika in dunne reepjes. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in plakjes om er vervolgens reepjes van te maken.
Meng de chilisaus, sesamolie, vissaus en rijstolie in een grote kom tot een dressing. Schep de mihoen, komkommer, paprika en mango erdoor. Snijd de koriander fijn en strooi dit samen met garnalen over de salade.
Je tip of commentaar