Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Mediterrane rijst met vis

Ingrediënten voor Mediterrane rijst met vis

300 gram witte rijst
500 ml.groente-bouillon
400 gram tomatenblokjes
1 prei, in ringen
2 blikjes ansjovis, a 46 gram
400 gram koolvisfilet, ontdooid en in blokjes
1 potje zwarte olijven zonder pit (240 gram) uitgelekt
2 theelepels gedroogde oregano

Waardering: 
Nog geen rating
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Allerhande

Hoe maak je Mediterrane rijst met vis

Doe de rijst, bouillon, prei, tomaat en ansjovis in een ovenschaal. Meng dit goed. Verwam de oven voor op 200 graden. Bak de schotel 30 minuten in de oven. Verdeel na een kwartier de koolvis over de rijst en strooi de oregano erover. Dek de schotel af met aluminiumfolie.
Haal de schotel uit de oven en verdeel de olijven erover.
Lekker met een frisse salade.

Je tip of commentaar