Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Kerrierijst met spitskool

Ingrediënten voor Kerrierijst met spitskool

2 kippenbouten
1 liter kippenbouillon
400 gram witte rijst
2 eetlepels zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
600 gram spitskool, in reepjes
2 eetlepels kerriepoeder
75 gram ongezouten cashewnoten

Waardering: 
Nog geen rating
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Weekmenu

Hoe maak je Kerrierijst met spitskool

Kook de kippenbouten in de bouillon in 20-25 minuten gaar.

Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.

Verhit in een wok de olie. Fruit de ui. Bak de spitskool 5 minuten mee. Schep de kerriepoeder erdoor en bak nog 1 minuut. Haal het kippenvlees van de bouten en verdeel in kleine stukjes.
Giet de rijst af. Bak de rijst en het kippenvlees 2-3 minuten met de groenten mee. Schep er de cashewnoten door en breng op smaak met zout en peper.

Ook lekker met seroendeng (gekruide kokos met pinda)

Je tip of commentaar