Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Kerrierijst met spitskool

Ingrediënten voor Kerrierijst met spitskool

2 kippenbouten
1 liter kippenbouillon
400 gram witte rijst
2 eetlepels zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
600 gram spitskool, in reepjes
2 eetlepels kerriepoeder
75 gram ongezouten cashewnoten

Waardering: 
Nog geen rating
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Weekmenu

Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Kerrierijst met spitskool

Kook de kippenbouten in de bouillon in 20-25 minuten gaar.

Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.

Verhit in een wok de olie. Fruit de ui. Bak de spitskool 5 minuten mee. Schep de kerriepoeder erdoor en bak nog 1 minuut. Haal het kippenvlees van de bouten en verdeel in kleine stukjes.
Giet de rijst af. Bak de rijst en het kippenvlees 2-3 minuten met de groenten mee. Schep er de cashewnoten door en breng op smaak met zout en peper.

Ook lekker met seroendeng (gekruide kokos met pinda)

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.