Ingrediënten voor Kerrierijst met spitskool
2 kippenbouten
1 liter kippenbouillon
400 gram witte rijst
2 eetlepels zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
600 gram spitskool, in reepjes
2 eetlepels kerriepoeder
75 gram ongezouten cashewnoten
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Soort:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
Weekmenu
Geplaatst op:
20 jan 2013
Laatste wijziging:
18 aug 2017
Hoe maak je Kerrierijst met spitskool
Kook de kippenbouten in de bouillon in 20-25 minuten gaar.
Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.
Verhit in een wok de olie. Fruit de ui. Bak de spitskool 5 minuten mee. Schep de kerriepoeder erdoor en bak nog 1 minuut. Haal het kippenvlees van de bouten en verdeel in kleine stukjes.
Giet de rijst af. Bak de rijst en het kippenvlees 2-3 minuten met de groenten mee. Schep er de cashewnoten door en breng op smaak met zout en peper.
Ook lekker met seroendeng (gekruide kokos met pinda)
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar