Menu

Kerrierijst met spitskool

Ingrediënten voor Kerrierijst met spitskool

2 kippenbouten
1 liter kippenbouillon
400 gram witte rijst
2 eetlepels zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
600 gram spitskool, in reepjes
2 eetlepels kerriepoeder
75 gram ongezouten cashewnoten

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Weekmenu

Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Kerrierijst met spitskool

Kook de kippenbouten in de bouillon in 20-25 minuten gaar.

Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.

Verhit in een wok de olie. Fruit de ui. Bak de spitskool 5 minuten mee. Schep de kerriepoeder erdoor en bak nog 1 minuut. Haal het kippenvlees van de bouten en verdeel in kleine stukjes.
Giet de rijst af. Bak de rijst en het kippenvlees 2-3 minuten met de groenten mee. Schep er de cashewnoten door en breng op smaak met zout en peper.

Ook lekker met seroendeng (gekruide kokos met pinda)

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.