Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Italiaanse aubergineschotel

Ingrediënten voor Italiaanse aubergineschotel

2 aubergines
6 eetlepels olijfolie
700 gram tomatensaus (fles)
1 bol mozzarella in plakjes
50 gram parmezaanse kaas, geraspt
2 eetlepel basilicumblaadjes, gehakt
1 glutenvrij stokbrood

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 3.6 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Weekmenu

Hoe maak je Italiaanse aubergineschotel

Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken. Verhit steeds in een koekenpan een eetlepel olijfolie en bak 3-4 plakken aubergine in 2 minuten per kant bruin. Leg ze op een bord en bak de rest ook.

Verwam de oven voor op 200 graden.

Schenk een laagje tomatensaus in een ingevette ovenschaal. Leg er 2-3 plakken aubergine op. Herhaal met met de rest van de tomatensaus en aubergine. Eindig met een laag saus.

Leg de mozzarella er op en bestrooi met de parmezaanse kaas.

Bak de aubergineschotel in de oven gedurende 20 minuten mooi bruin. Bestrooi met de basilicum en geef er glutenvrij stokbrood uit de oven bij.

Je tip of commentaar