Menu

Indiase viscurry met tomaat

Ingredi├źnten voor Indiase viscurry met tomaat

300 gram basmatirijst
2 eetlepels zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
1 gele paprika, in repen
2 eetlepels milde currypasta
2 blikken gepelde tomaten
400 gram pangasisusfilet, in stukken
1 bosje koriander, grofgehakt

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Soort: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

weekmenu

Laatste wijziging: 
26 mrt 2020

Hoe maak je Indiase viscurry met tomaat

Kook de rijst volgens de aanwijzingen.

Verhit in een wok de olie. Bak de ui en de paprika 1 minuut. Schep de currypasta erdoor en bak nog een minuut. Voeg de tomaat toe, druk de tomaat met een spatel stuk en breng aan de kook.

Leg de vis in de saus en stoof in 5 minuten gaar.

Schep de rijst op 4 borden, verdeel de viscurry erover en bestrooi met de koriander.

Tip: in sommige winkels verkopen ze glutenvrij naanbrood, lekker om erbij te doen.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.