Ingrediënten voor Indiase viscurry met tomaat
300 gram basmatirijst
2 eetlepels zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
1 gele paprika, in repen
2 eetlepels milde currypasta
2 blikken gepelde tomaten
400 gram pangasisusfilet, in stukken
1 bosje koriander, grofgehakt
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
weekmenu
Geplaatst op:
28 okt 2012
Laatste wijziging:
26 mrt 2020
Hoe maak je Indiase viscurry met tomaat
Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
Verhit in een wok de olie. Bak de ui en de paprika 1 minuut. Schep de currypasta erdoor en bak nog een minuut. Voeg de tomaat toe, druk de tomaat met een spatel stuk en breng aan de kook.
Leg de vis in de saus en stoof in 5 minuten gaar.
Schep de rijst op 4 borden, verdeel de viscurry erover en bestrooi met de koriander.
Tip: in sommige winkels verkopen ze glutenvrij naanbrood, lekker om erbij te doen.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar