Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Hartige taart met bospeen

Ingrediënten voor Hartige taart met bospeen

GEBRUIK HET BASISRECEPT VOOR QUICHE-BODEM, of gebruik glutenvrij bladerdeeg.

1 bosje bospeen, geschild
4 uien, schoongemaakt
olijfolie
3 eieren
2 bakjes cottage cheese (a 200 gram)
blaadjes basilicum

quiche of taartvorm van 24 cm. doorsnee

Waardering: 
Je stem: Geen Gemiddeld: : 4 (1 stem)
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Jumbo magazine

Hoe maak je Hartige taart met bospeen

GEBRUIK HET BASISRECEPT VO
Halveer de uien en snijd ze in plakken. Verhit olie en stoof de ui 10 minuten zonder te kleuren. Breng op smaak met zout en peper.

Snijd de wortelen schuin in plakjes van 1 cm. Doe ze in een pan met een snufje zout en een bodempje water. Stoof de wortelen met het deksel op de pan in 6 minuten gaar.

Klop in een ruime kom de eieren los en voeg zout en peper toe. Voeg de ui, wortel en de cottage cheese toe en schep goed door elkaar. Voeg blaadjes basilicum toe.

Bekleed de vorm met het deeg. Schep het mengsel op het deeg en bak de quiche 45 minuten in de oven op 200 graden.

Je tip of commentaar