Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Haricots verts met sjalottendressing

Ingrediënten voor Haricots verts met sjalottendressing

2 pakjes haricots verts (a 250 gram)
2 sjalotjes in stukjes
1 dl. extra vierge olijfolie
1 eetlepel witte wijnazijn
1 theelepel mosterd

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Jumbo

Hoe maak je Haricots verts met sjalottendressing

Breng een ruime pan met water en zout aan de kook. Voeg de haricots verts toe als het water kookt en kook ze in 5 minuten beetgaar.

Fruit de sjalot in een steelpan op laag vuur in 10 minuten in de olie. Haal de pan van het vuur en roer de azijn en de mosterd erdoor. Breng de dressing op smaak met peper en zout.

Mix de haricots verts met de dressing in een kom en serveer in een mooie presenteerschaal.

Je tip of commentaar