Ingrediënten voor Glutenvrije makreelmousse
1 gerookte makreel
1 kleingesneden uitje
1 klein zoet-zure appeltje in stukjes
6 kleingesneden kleine augurkjes
3 eetlepel yogonaise
beetje limoensap
peper en zout
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Bereidingsmethode:
Moeilijkheidsgraad:
Geplaatst op:
12 okt 2013
Laatste wijziging:
18 aug 2017
Hoe maak je Glutenvrije makreelmousse
Ontdoe de makreel van vel en graten en prak de vis fijn met een vork.
Doe er de uit, augurk, yogonais, limoensap en peper en zout naar smaak door. Meng alles goed door elkaar en zet tot gebruik in de koelkast.
Lekker op warm (glutenvrij) stokbrood, maar ook heerllijk op en een schijfje komkommer of toastje.
Misschien vind je dit ook lekker:
Je tip of commentaar