Menu

Glutenvrije makreelmousse

Ingrediënten voor Glutenvrije makreelmousse

1 gerookte makreel
1 kleingesneden uitje
1 klein zoet-zure appeltje in stukjes
6 kleingesneden kleine augurkjes
3 eetlepel yogonaise
beetje limoensap
peper en zout

Wat vind je ervan?: 
Nog geen rating
Aantal personen: 
Aantal stuks: 
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Laatste wijziging: 
18 aug 2017

Hoe maak je Glutenvrije makreelmousse

Ontdoe de makreel van vel en graten en prak de vis fijn met een vork.
Doe er de uit, augurk, yogonais, limoensap en peper en zout naar smaak door. Meng alles goed door elkaar en zet tot gebruik in de koelkast.

Lekker op warm (glutenvrij) stokbrood, maar ook heerllijk op en een schijfje komkommer of toastje.

Misschien vind je dit ook lekker: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.