Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Gevulde eieren met rauwe ham

Ingrediënten voor Gevulde eieren met rauwe ham

8 eieren
100 gram roomkaas
50 gram rauwe ham
2 eetlepels fijngehakte peterselie

Waardering: 
Nog geen rating
Keuken: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Carin
Bron: 

Lidl

Laatste wijziging: 
28 nov 2019

Hoe maak je Gevulde eieren met rauwe ham

Kook de eieren tot ze hard zijn. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze afkoelen.
Snijd de rauwe ham in hele fijne stukjes.

Meng de roomkaas met de fijngesneden ham, roer dit goed door.
Halveer de eieren en haal het eigeel eruit. Doe de eigeel bij de roomkaas met ham en pureer dit tot een stevig mengsel.

Doe het mengsel in een spuitzak. Vul de eieren met het mengsel en strooi er daarna de peterselie overheen.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.