Ingrediënten voor Gevulde eieren met rauwe ham
8 eieren
100 gram roomkaas
50 gram rauwe ham
2 eetlepels fijngehakte peterselie
Wat vind je ervan?:
Aantal personen:
Aantal stuks:
Gang:
Keuken:
Bereidingstijd:
Moeilijkheidsgraad:
Bron:
Lidl
Geplaatst op:
15 mrt 2015
Laatste wijziging:
28 nov 2019
Hoe maak je Gevulde eieren met rauwe ham
Kook de eieren tot ze hard zijn. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze afkoelen.
Snijd de rauwe ham in hele fijne stukjes.
Meng de roomkaas met de fijngesneden ham, roer dit goed door.
Halveer de eieren en haal het eigeel eruit. Doe de eigeel bij de roomkaas met ham en pureer dit tot een stevig mengsel.
Doe het mengsel in een spuitzak. Vul de eieren met het mengsel en strooi er daarna de peterselie overheen.
Misschien vind je dit ook lekker:
Veelgestelde vragen:
Je tip of commentaar