Menu

Glutenvrije recepten site met blog
Glutenvrije Recepten

Gele rijst met zalm, ei en tomaat

Ingrediënten voor Gele rijst met zalm, ei en tomaat

1 prei, in ringen gesneden
1 theelepel kerriepoeder
300 gram zilvervliesrijst
1 blokje visbouillon
4 eieren
200 gram gerookte zalm, in stukjes
250 gram cherrytomaatjes, door de helft
vloeibare margarine
zout en peper

Waardering: 
Nog geen rating
Soort: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Bron: 

Libelle

Hoe maak je Gele rijst met zalm, ei en tomaat

Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de prei ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kerriepoeder toe en bak dit even mee.
Voeg de zilvervliesrijst toe, met zo veel water als de verpakking voorschrijft. Breng dit aan de kook, doe het bouillonblokje erbij en roer het goed door. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Breng water aan de kook en kook de eieren in ongeveer 5 minuten net gaar. Laat de eieren schrikken en pel ze. Voeg vlak voordat de rijst gaar is de zalm en tomaatjes toe en warm dit nog even door. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Serveer het gerecht met de eieren.

Je tip of commentaar