Menu

Glutenvrije recepten om zelf te bakken en te koken
Glutenvrije Recepten

Gebakken rijst met spiegelei en kokos

Ingrediënten voor Gebakken rijst met spiegelei en kokos

4 el. vloeibare margarine
150 gram baconreepjes
1 zak chinese roerbakgroenten
1 zak groene kool
400 gram witte rijst
3 eetlepels glutenvrije sojasaus
sambal
1 eetlepel gemalen kokos
4 eieren

Waardering: 
Nog geen rating
Soort: 
Bereidingstijd: 
Bereidingsmethode: 
Moeilijkheidsgraad: 
Auteur: 
Lynn
Laatste wijziging: 
28 nov 2019

Hoe maak je Gebakken rijst met spiegelei en kokos

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
In een wok 2 eetlepels margarine verhitten, baconreepjes 3 minuten bakken. Roerbakmix toevoegen en 2 minuten bakken. Groene kool toevoegen en samen in 6 minuten gaar bakken.
Rijst toevoegen en 5 minuten al omscheppend meebakken.
Intussen in een droge koekenpan de kokos lichtbruin laten bakken.
Op een bord laten afkoelen.
In de resterende boter de spiegeleieren bakken.
Rijst op smaak brengen met sojasaus en sambal.
Rijst op borden scheppen, 1 spiegelei erover en bestrooien met de kokos.

Veelgestelde vragen: 

Je tip of commentaar

CAPTCHA
Deze vraag is om te beoordelen of u een spammer bent of een echte bezoeker.